Kloakarbejde i Herning, Skjern og omegn​

Hos Sejer's Entreprenørforretning ApS har vi tilknyttet en autoriseret kloakmester, så vi er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg og nybyggeri.

Vi står for et professionelt og effektivt kloakarbejde og lægger altid stor vægt på kvalitet og et holdbart resultat. Så er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, så lad os stå for opgaven.

Vi har gennem mange år oparbejdet en stor mængde erfaring og ekspertise inden for kloakarbejde, hvorfor vi også kan tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.​

​Kloakmester der udfører autoriseret kloakarbejde

Skal du have udført autoriseret kloakarbejde, og leder du efter et kloakfirma, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Sejer's Entreprenørforretning ApS har vi tilknyttet en autoriseret kloakmester, hvilket betyder, at vi er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde i forbindelse med anlæg og nybyggeri.

Vi løser mange forskelligartede kloakopgaver for både private kunder såvel som erhvervskunder, der har brug for en kompetent kloakmand i blandt andet Ringkøbing, Herning, Skjern og mange andre omkringliggende områder.

Vi tilbyder professionel og effektiv kloakservice

Vi står for et professionelt og effektivt kloakarbejde, og vi lægger altid stor vægt på at løse enhver opgave med henblik på at sikre høj kvalitet og et holdbart resultat. Hvis du har behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af dit nuværende kloaksystem, kan du med andre ord med fordel lade vores kloakmester stå for opgaven.

Vi har gennem de sidste mange år oparbejdet en stor mængde erfaring og ekspertise inden for en række forskellige kloakopgaver, hvorfor vi også kan tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

​Hvilke former for kloakarbejde kan vi udføre?

Som autoriseret kloakmester er der ingen opgaver inden for kloakarbejde, som hverken er for store eller for små.

​Vi løser for eksempel følgende opgaver til konkurrencedygtige priser:

  • Nye afløbsinstallationer
  • Udvidelse af kloaksystemet
  • Rensning af kloakanlæg
  • TV-inspektion af kloakken
  • Kloakservice
  • Alle former for kloakarbejde ved anlæg og nybyggeri

Kontakt vores kloakmester og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kloakarbejde, eller hvis du kunne tænke dig en pris på din opgave. Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang og karakter.

Vi kan enten kontaktes på telefon 21 24 00 59 eller ved at skrive til vores e-mail ms@sejers.eu, hvis det passer dig bedre. Du har også mulighed for at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. 

Vi tilbyder også:

Skal vi støbe et uforpligtende tilbud sammen til dig?

Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf.: 21 24 00 59

 
 
 
*
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundekontakt

Vi har en god dialog og kontakt med vores kunder, som oftest er gengangere.

Mange års erfaring

Vi er en erfaren entreprenør, uanset hvilket projekt der skal udføres, så klarer vi den.

Specialister

Vi er et alsidigt entreprenørfirma, men især støbearbejde har vi specialiseret os inden for.

Firmainfo

Sejers Entreprenørforretning ApS

CVR: 30559126

Lambækvej 53, 6940 Lem St

- Hent rutevejledning​

Telefon: 21 24 00 59

E-mail: ms@sejers.eu

Om firmaet

Sejer’s Entreprenørforretning ApS har mangeårig erfaring som entreprenør for private, erhverv og det offentlige over hele landet, for hvem vi løser både kloak-, jord- og støbeopgaver.

Følg os på Facebook