Jordarbejde i Herning, Silkeborg og omegn​

Gennem mange år har vi hos Sejer's Entreprenørforretning ApS gjort jordarbejde til et af vores specialer.

Vi udfører alle former for opgaver inden for jordarbejde. Fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning. Vi udfører jordarbejde for både private husejere, virksomheder, boligforeninger såvel som offentlige institutioner.​

Jordarbejde udføres med mange års erfaring

Skal du have udført professionelt grave- eller jordarbejde i Ringkøbing, Skjern, Herning eller omegn? Så er du kommet til det helt rette firma. Gennem mange år har vi hos Sejer's Entreprenørforretning ApS gjort jord- og gravearbejde til et af vores specialer.

Vi udfører alle former for opgaver inden for jordarbejde. Det gælder lige fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning. Vi udfører jord- og gravearbejde for både private husejere, virksomheder og boligforeninger samt offentlige institutioner.

Vi sikrer et holdbart resultat

Som det gør sig gældende ved alle vores øvrige arbejdsområder, så er kvalitet og kompetencer nøgleordene, når vi udfører jordarbejde. Vi lægger stor vægt på, at vores arbejde bliver udført effektivt og med gode samt holdbare resultater i tankerne.

Da jord er et levende materialer, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. 

Samtidig er alt vores arbejde inden for jord følsomt over for både vind og vejr. Det betyder, at det således er nødvendigt med en nøje planlægning af arbejdet, så vi for eksempel undgår våd og frossen jord. 

​Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit jordarbejde

Hvis du har brug for en professionel partner til at udføre dit jordarbejde, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Fortæl os om din opgave, så finder vi sammen ud af, hvordan den kan løses på bedst mulig vis, og hvor meget det vil komme til at koste.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 24 00 59, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du er dog også altid meget velkommen til at skrive til vores e-mail ms@sejers.eu eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre fra os inden for kort tid.

Vi tilbyder også:

Skal vi støbe et uforpligtende tilbud sammen til dig?

Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf.: 21 24 00 59

 
 
 
*
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundekontakt

Vi har en god dialog og kontakt med vores kunder, som oftest er gengangere.

Mange års erfaring

Vi er en erfaren entreprenør, uanset hvilket projekt der skal udføres, så klarer vi den.

Specialister

Vi er et alsidigt entreprenørfirma, men især støbearbejde har vi specialiseret os inden for.

Firmainfo

Sejers Entreprenørforretning ApS

CVR: 30559126

Lambækvej 53, 6940 Lem St

- Hent rutevejledning​

Telefon: 21 24 00 59

E-mail: ms@sejers.eu

Om firmaet

Sejer’s Entreprenørforretning ApS har mangeårig erfaring som entreprenør for private, erhverv og det offentlige over hele landet, for hvem vi løser både kloak-, jord- og støbeopgaver.

Følg os på Facebook