Støbning af fundament i Ringkøbing, Skjern & Herning

Sejer's Entreprenørforretning ApS tilbyder støbning af fundament til både mindre og større projekter, hvad enten det er til nybyggeri eller renovering for kunder i Ringkøbing, Skjern, Herning og byer omkring.

Vi er din professionelle partner inden for alle former for støbearbejde, og vi udfører støbeopgaver i forbindelse med nybygning, ombygning, tilbygning, reparation og renovering. Uanset hvad du skal have lavet, bliver det udført med vægt på kvalitet fra start til slut.

Støbning af fundament og andet betonarbejde tilbydes

Har du brug for professionel hjælp til støbning af fundament eller andet betonarbejde? Så står vi hos Sejer's Entreprenørforretning ApS klar til at løse opgaven. Vi tilbyder blandt andet støbning af betongulv, fundament og lignende til både større og mindre projekter, hvad enten det er til nybyggeri eller renoveringsopgaver.

Vi løser opgaver for kunder, der har brug for vores kompetencer i Ringkøbing, Skjern, Herning og andre omkringliggende områder, og vi er din professionelle partner inden for alle former for støbearbejde. 

Vi udfører støbeopgaver i forbindelse med:

  • Nybygning
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Reparation
  • Renovering

Uanset hvilken opgave du skal have udført, så kan du altid forvente, at den bliver udført med vægt på kvalitet fra start til slut, når du vælger at lade vores firma stå for opgaven.

Vi har stor erfaring inden for støbning af fundament

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for støbning og opbygning af fundament, hvilket er din garanti for, at alt vores arbejde bliver udført til perfektion. Vi lægger stor vægt på, at vi efter endt opgave selv kan stå inde for resultatet med vores høje faglige stolthed. 

Vi tilbyder blandt andet følgende former for betonarbejde:

  • Støbning af gulv
  • Fundament-opbygning
  • Støbning af betongulv
  • Støbning af sokkel
  • Støbning af fundament.


Vi står klar til at hjælpe dig, og vi støber blandt andet nyt fundament til hus, sommerhus, rækkehus, skur, garage, udestue og haller. Der er ikke den opgave, der hverken er for stor eller for lille til os. 


Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit betonarbejde

Mangler du en professionel til at udføre dit betonarbejde, så ring til os allerede i dag på telefon 21 24 00 59. Så tager vi en snak om din opgave, og vi står altid for en konkurrencedygtig pris og et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du også kontakte os ved at skrive til vores e-mail ms@sejers.eu eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi tilbyder også: 

Skal vi støbe et uforpligtende tilbud sammen til dig?

Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf.: 21 24 00 59

 
 
 
*
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundekontakt

Vi har en god dialog og kontakt med vores kunder, som oftest er gengangere.

Mange års erfaring

Vi er en erfaren entreprenør, uanset hvilket projekt der skal udføres, så klarer vi den.

Specialister

Vi er et alsidigt entreprenørfirma, men især støbearbejde har vi specialiseret os inden for.

Firmainfo

Sejers Entreprenørforretning ApS

CVR: 30559126

Lambækvej 53, 6940 Lem St

- Hent rutevejledning​

Telefon: 21 24 00 59

E-mail: ms@sejers.eu

Om firmaet

Sejer’s Entreprenørforretning ApS har mangeårig erfaring som entreprenør for private, erhverv og det offentlige over hele landet, for hvem vi løser både kloak-, jord- og støbeopgaver.

Følg os på Facebook